februari 19, 2021
Michiel Noordhoff

“Geef dertig weeskinderen een plek bij familie”

Vanaf zondag 28 februari geeft Wilde Ganzen aandacht voor ons project in de Media. Zo hopen we de continuïteit voor onze weeskinderen te waarborgen. We zijn dankbaar dat ook de Wilde Ganzen ons project ondersteunt.

Veel weeskinderen hebben nog wel familie. In plaats van de kinderen in een weeshuis te plaatsen, krijgen kinderen in Tanzania liefdevolle opvang in een gezin.

Het verliezen van beide ouders is voor kinderen traumatisch. Zeker als je daarna op straat komt te staan of in een weeshuis terecht komt, samen met honderden anderen kinderen en verzorgers die nauwelijks tijd hebben om je genoeg aandacht te geven.

Zondag 28 februari om 12:55 uur op NPO 2 wordt er aandacht besteed aan ons project in Matamba, Tanzania, klik hier voor de uitzending

Samen weeskinderen sterk maken

Op deze manier groeien dertig weeskinderen op bij familie of mensen die ze kennen, wordt er gelet op hun ontwikkeling en wordt er hulp geboden als dat nodig is. Hopelijk zorgt dat er voor dat deze kinderen straks sterk genoeg in het leven staan om een zelfstandig en waardevol eigen leven op te kunnen bouwen en wellicht een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de lokale gemeenschap.

Geef jij ons daarbij een steuntje in de rug met een kleine financiële bijdrage?.

Asanta Sana

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *