Joke Pezie Zwitzelaar

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Joke Pezie Zwitzelaar, ik heb 2 kinderen, een jongen en een meisje en beide zijn getrouwd. Er zijn 7 kleinkinderen. Van oorsprong zat ik in het onderwijs maar door mijn huwelijk werd ik ondernemer in het bedrijf van mijn man, hij overleed in 2008. Sinds 1997 ben ik in heel veel organisaties terechtgekomen zoals de STAP(Stichting Almelo Promotie), de Binnenstadondernemers, de Stichting Weekmarkten, het MKB Almelo, allemaal secretarieel. Tussendoor ben ik nog een aantal jaren als startersadviseur werkzaam geweest bij het ROZ. Buiten mijn werkzaamheden heb ik sociaal/cultureel nog een aantal bestuursfuncties bekleed. Voor een aantal organisaties werk ik nog steeds. Sinds begin 2018 heb ik het secretariaat van de stichting op mij genomen en sinds eind 2018, na het overlijden van Gerrit van Huizen, heb ik ook de zorg voor het financiële deel van de stichting. Op dit moment ben ik zowel secretaris als penningmeester van de Stichting Matamba. Het is geweldig te zien wat de stichting allemaal heeft gedaan en nog steeds doet, dat alles maakt dat ook ik mij heel graag inzet voor deze geweldige organisatie. M. vr. gr. Joke Pezie Zwitzelaar