Dorien Goedhart

Mijn naam is Dorien Goedhart, geboren in Semarang (Ned. Indië) op 11-09- 1949.

Ondertussen heb ik 2 kinderen en  3 kleinkinderen. 

In mijn werkzame leven heb ik gewerkt in het  Primair Onderwijs binnen de gemeente Wierden. Eerst een aantal jaren als groepsleerkracht en daarna als intern begeleider en schoolopleider. Met name het werken als schoolopleider (iemand die de ontwikkeling van studenten en zijn/haar collega’s in het oog houdt) heb ik met heel veel plezier gedaan. 

In 2014 werd ik 65 en ben ik gestopt met werken. Vervolgens heb ik nog 1 jaar op vrijwillige basis samengewerkt met de collega die mijn baan ging overnemen. 

Daarna ben ik nog 2 jaar  vrijwilliger geweest binnen de stichting Scoop. Daar begeleidde ik een paar leerlingen uit het Middelbaar Onderwijs,  die meer structuur nodig hadden om te kunnen plannen,huiswerk te maken etc. Nu is de naam Scoop veranderd in Avedan.

Via mijn buurvrouw Cobi Noordhoff ben ik in contact gekomen met Stichting Matamba en ben sinds 2009  als vrijwilliger verbonden aan deze stichting. 

De eerste jaren was  ik stuurgroeplid  van stichting Matamba en ben 3 jaar geleden bestuurslid geworden. Zelf ben ik nog niet in Matamba geweest.