Hoe kunt u helpen?  Informatie voor donateurs

Natuurlijk hebben we geld nodig om onze doelen te verwezenlijken. Maar ook andere ondersteuning bij onze activiteiten juichen we van harte toe, zoals het organiseren van sponsoractiviteiten.

Voelt u zich aangesproken door het werk van de Stichting Matamba, aarzel dan niet om meer informatie te vragen. E-mail: info@stichting-matamba.nl.
U kunt zich aanmelden als donateur van de Stichting Matamba door het iformulier onderaan deze pagina te sturen of een e-mail aan secretariaat@stichting-matamba.nl
U kunt zich natuurlijk ook schriftelijk aanmelden bij de stichting.

Giften kunt u storten op de volgende IBAN nummers:

• NL23 RABO 0381393941 van de Rabobank
  • NL20 INGB 0009562502 van de ING bank (Postbank)

t.n.v. de stichting Matamba.

Wanneer uw gift een exclusieve bestemming dient te krijgen, wordt u vriendelijk verzocht dat aan te geven.

Ik ben bereid het werk te steunen met:

• een maandelijkse bijdrage
  • een driemaandelijkse bijdrage
  • een halfjaarlijkse bijdrage
  • een jaarlijkse bijdrage
  • een incidentele bijdrage

(u kunt bij uw keuze eventueel de omvang en bestemming van uw bijdrage vermelden ) De Stichting Matamba beschikt over de ANBI status. Hierdoor komen giften volgens de bekende regels in aanmerking voor een aftrekpost bij de jaarlijkse inkomstenbelasting . Klik op "ANBI" voor verdere uitleg.

Wij zeggen u bij voorbaat in het Swahili, de taal van Tanzania: Asante Sana! Wat betekent "Hartelijk Dank" !

Secretaris van de Stichting Matamba:

J. van Huizen
Ampsen 26