Fotogallerijen

Films

Collages

Bezoek aan matamba in mei 2013.

Wat er ook speelt in een land, laten het vooral de kinderen zijn!

Op tweede kerstdag 2012 organiseerde de stichting Matamba voor de derde keer de kerstkuiertocht.

Ook in 2011 hebben we een Kerstkuiertocht georganiseerd. Een kleine 200 kuieraars gingen op pad om het St. John’s Health Center in Matamba in Tanzania te ondersteunen.

Een groep dames van de gemeenschap Almelo van Het Apostolisch Genootschap naaien sportbroekjes voor het voetbalteam in Matamba.

Father Albert deelt de prijzen van de ballonnenwedstrijd uit en heeft een bijdrage aan de eredienst op eerste pinksterdag in de gemeenschap Almelo van het Apostolisch Genootschap.

Father Albert geeft een gastles op de basisschool de Marke in Tubbergen.

Father Albert geeft een gastles op OSB de Bongerd in Leusden.

Father Albert tijdens een viering in Oldenzaal, Mariakerk. Juni 2011

Father Albert tijdens het jeugdappel van Het Apostolisch Genootschap 2011 in Papendal.

Fr. Albert gaf een workshop over zijn leven en werken in Matamba, Tanzania. Hij omlijste het geheel met een sessie Jambee spelen.

In de bijlage vinden jullie een sfeerimpressie van de gezellige zondagmiddag waarbij ook nog eens een mooi bedrag opgehaald is voor de weeskinderen.