Voorgaande jaren:

Projecten 2011

• In 2011 hopen we van de Tanzaniaanse overheid de status Health Care Center te krijgen. In juli 2011 is dit doel gerealiseerd: het St. Johns Hospital heet vanaf nu het St. John's Health Center en is geregistreerd bij de Tanzaniaanse overheid.

• In samenwerkring met BEGECA, een Duitse organisatie die zich bezig houdt met ontwikkelingswerk hebben we in december 2011 een multifuncionele auto kunnen bestellen. De bijdrage van de Stichting Matamba bedraagt 29.901,00 euro.

Foto: de multifuncionele auto voor het ziekenhuis.

• We ondersteunen een weeshuis waar 98 weeskinderen wonen waarvan de meesten HIV besmet zijn.
    Dit doel hebben we kunnen realiseren door een subsidie van WereldWijd voor Kinderen.
    98 weeskinderen worden een jaar lang gevoed, gekleed en krijgen onderwijs.

Foto: het uitreiken van de kleding en de voorraad voedsel: mais en bonen.

• We dragen bij aan de noodzakelijke ondersteuning van arme families.
    De Stichting Matamba stelt een forfait bedrag beschikbaar die father Albert naar eigen goed dunken kan besteden aan arme families.
  • Restylen website www.stichting-matamba.nl:
    gerealiseerd in december 2011